Comunicate de presa

Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă#1

Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă


Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași, în parteneriat cu Asociația pentru Dialog în Justiție a organizat, în data de 01 decembrie 2018 un eveniment dedicat elevilor de 13-14 ani sub titulatura „Ziua porților deschise – Primul meu act de identitate”.

“Această zi a porților deschise a reprezentat pe de-o parte o lecţie de educaţie civică interactivă cât şi un exerciţiu de transparentizare a activităţii unui serviciu de interes public. La activităţile desfăşurate la sediul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor au participat 50 de tineri care au aflat aspecte legale şi procedurale privind eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de 14 ani. Aceştia au primit, în mod simbolic primul buletin sub forma unei Diplome de participare dar şi premii din partea partenerului acestui eveniment-Iulius Mall(10 cecuri cadou de cumpărături). Marius Bodoga(Director Executiv DLEP Iaşi)


Elementul surpriză pentru invitaţi a fost Expoziţia Istoria actului de identitate, în cadrul căreia sunt expuse acte vechi din perioada 1859-2018.


Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Asociația pentru Dialog în Justiție, cu sprijinul Iulius Mall şi al Direcţiei Judeţene Iaşi a Arhivelor NaţionaleGALERIE FOTO

Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă#2Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă#3Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă#4Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă#5Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă#6Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă#7Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă#8Ziua Porţilor Deschise–Primul meu act de identitate. Oră de educaţie civică interactivă#9

Serviciul de Stare Civilă

Adresa: Str. V. Alecsandri, nr.8,
Cod postal RO 700054;

Contact:

+40 / 232.410.314
+40 / 232.244.586

stareacivila@dlep-iasi.ro

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor

Adresa: Iasi, IULIUS MALL - et. 2,
Bdul. Tudor Vladimirescu

Contact:

+40 / 332.803.160

+40 / 332.803.161

evp@dlep-iasi.ro

Proiect realizat cu sprijinul gratuit al WebMagnat
Essential SSL